Over mij

...

Mijn naam is Merel. Ik zet me met hart en ziel in voor een liefdevolle en professionele behandeling van lichamelijke en geestelijke klachten.
Mijn belangrijkste specialisatie is psychosegevoeligheid, maar ik krijg dagelijks te maken met de meest uiteenlopende verhalen en ziekteprocessen. Mijn belangrijkste behandelvorm is energetische therapie, aangevuld met een gedegen kennis van fytotherapie. Ik ben lid van de beroepsvereniging voor energetisch therapeuten, VVET, en de koepelorganisatie RBCZ. Mijn consulten worden vergoed door de aanvullende zorgverzekeringen met energetische therapie in het pakket.

Mijn belangrijkste gereedschap is mijn diepe verbinding met de spirituele wereld en mijn aangeboren genezende gave, aangevuld met veertien jaar praktijkervaring. Bij mijn behandelingen spelen energie, bewustzijn en klank een grote rol, waarbij ik sterk leun op mijn communicatie met het Hogere en mijn innerlijk zicht.

Psychose(gevoeligheid)

Mijn deskundigheid op het gebied van psychosegevoeligheid deel ik met cliënten, ervaringsdeskundigen en professionals uit het complementaire en reguliere veld door middel van lezingen en (geaccrediteerde) cursussen. Hiermee hoop ik een bijdrage te leveren aan het begrip van de energetische kant van deze ingrijpende menselijke ervaring en aan de veiligheid van de spirituele ontwikkeling van gevoelige mensen.

Energetische geneeskunde

Ik vind het belangrijk dat energetische geneeskunde beter wordt begrepen en toegankelijker wordt voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Om dit te bereiken, doe ik onderzoek, schrijf ik en geef ik les en voorlichting.

Heb je vragen? Neem contact met me op of boek een intakegesprek.