Routebeschrijving Lied van de Merel vestiging Utrecht

Kaaphoorndreef 66
3563 AW Utrecht
06 - 396 22 324
[email protected]

Lied van de Merel Utrecht is gevestigd in het pand van de Stadstuin Utrecht. De voordeur (draaideur) is open tussen 9:00 en 17:00. Heb je voor of na die tijd een afspraak, moet je dus even buiten wachten.

Binnen kantoortijden kun je in de horeca beneden plaatsnemen (consumptie is niet verplicht). Ik kom je van beneden ophalen op de tijd van je afspraak.

De praktijk bevindt zich op de 2e verdieping. Er is een lift aanwezig.

Het pand is van buiten makkelijk te herkennen aan de schilderingen op de ramen met de woorden 'Stadstuin Utrecht'.

Openbaar vervoer

Vanaf station Utrecht Centraal kun je het beste één van de volgende bussen nemen:
Het makkelijkste is bus 1 richting Overvecht-Noord. Stap uit bij halte Paranadreef. Loop vervolgens 4 minuten volgens de routebeschrijving van Google maps.
Je kunt ook bus 6 nemen richting Overvecht-Zuid. Stap uit bij halte Zamenhofdreef. Loop vervolgens 7 minuten volgens de routebeschrijving van Google maps.

Uit andere richtingen gaan ook bussen. Bussen 11 en 32 stoppen bij halte Einsteindreef. Loop vervolgens 2-3 minuten volgens de routebeschrijving van Google maps.

OV fiets

Klik op het station waar je begint met fietsen voor een routebeschrijving op Google maps. De fietstijden die Google berekent, zijn aan de korte kant. Houd enkele minuten langer aan om zeker te zijn dat je fietstijd klopt.

Vanaf Utrecht Centraal station (15-20 minuten)

Vanaf station Zuilen (7-10 minuten)

Vanaf station Overvecht (9-11 minuten)

Met de auto

Kom je met de auto, kies dan de stad die het dichtst bij jou in de buurt ligt en volg de aanwijzingen. De routebeschrijving van Google maps kun je ook gebruiken, deze wordt doorgaans correct weergegeven naar Kaaphoorndreef 66.

Vanuit richting Amsterdam:
Komend vanuit Amsterdam de A2 verlaten via de afslag 6 Maarssen richting Vleuten/Ring Utrecht Noord. Bij de verkeerslichten linksaf, de N230 (Zuilense Ring) volgen richting Hilversum. Sla bij de 2e rotonde (Henri Dunantplein) rechtsaf de Einsteindreef op, richting Centrum. Sla bij de 3e verkeerslichten rechtsaf de Paranadreef op. Sla direct daarna weer rechtsaf de Kaap Hoorndreef op. Lied van de Merel is gevestigd in het eerste kantoorpand aan je rechterhand, met de 'gouden' (zonwerende) ramen.

Vanuit richting Den Haag / Rotterdam / Den Bosch / Gorinchem:
Komend via de A2 richting Amsterdam, de A2 verlaten via de afslag 6 Maarssen richting Vleuten/Ring Utrecht Noord. Bij de verkeerslichten linksaf, de N230 (Zuilense Ring) volgen richting Hilversum. Sla bij de 2e rotonde (Henri Dunantplein) rechtsaf de Einsteindreef op, richting Centrum. Sla bij de 3e verkeerslichten rechtsaf de Paranadreef op. Sla direct daarna weer rechtsaf de Kaap Hoorndreef op. Lied van de Merel is gevestigd in het eerste kantoorpand aan je rechterhand, met de 'gouden' (zonwerende) ramen.

Vanuit richting Amersfoort / Apeldoorn / Zwolle / Breda / Arnhem:
Volg de A27 richting Hilversum/Ring Utrecht-Noord. Neem afslag 31 Maarssen richting Ring Utrecht Noord. Volg de N230, richting Ring Utrecht Noord. Sla bij de 3e verkeerslichten linksaf de Einsteindreef op. Sla bij de 3e verkeerslichten rechtsaf de Paranadreef op. Sla direct daarna weer rechtsaf de Kaap Hoorndreef op. Lied van de Merel is gevestigd in het eerste kantoorpand aan je rechterhand, met de 'gouden' (zonwerende) ramen.

Vanuit richting Hilversum:
Volg de A27 richting Utrecht. Neem afslag 31 Maarssen richting Ring Utrecht Noord. Volg de N230, richting Ring Utrecht Noord. Sla bij de 3e verkeerslichten linksaf de Einsteindreef op. Sla bij de 3e verkeerslichten rechtsaf de Paranadreef op. Sla direct daarna weer rechtsaf de Kaap Hoorndreef op. Lied van de Merel is gevestigd in het eerste kantoorpand aan je rechterhand, met de 'gouden' (zonwerende) ramen.

Google routes

Route vanaf bushalte Paranadreef:Route vanaf bushalte Zamenhofdreef:Route vanaf bushalte Einsteindreef als je uit bus 11 richting Leidscherijn via Zuilen bent gestapt (je komt dan uit de richting van station Overvecht):Route vanaf bushalte Einsteindreef als je uit bus 11 richting Overvecht bent gestapt (je komt dan uit de richting Zuilen):
Routebeschrijving fiets vanaf Utrecht CS (Google: 15 minuten, realistisch: 20 minuten)
Routebeschrijving fiets vanaf station Zuilen (Google: 7 minuten, realistisch: 10 minuten)
Routebeschrijving fiets vanaf station Overvecht (Google: 10 minuten, realistisch: 13 minuten)
-->