E-consult of telefonisch consult: verbinding, ook op afstand

Als je graag een consult bij me wilt boeken, maar je kunt niet naar de praktijk komen en een huisbezoek kan ook niet, is een e-consult of telefonisch consult een oplossing. Onderdeel van het consult kunnen gesprekken zijn, traumabehandeling, visualisaties / oefeningen, 'reading' / energetische scan, energetische therapie op afstand en voorschrijven van fytotherapeutische middelen die zijn toegesneden op jouw gezondheid. Houd in dat laatste geval je medicatie-overzicht bij de hand.

E-consult via beveiligd beeldbellen

Via de beveiligde omgeving kunnen we elkaar zien en horen zonder dat andere mensen mee kunnen luisteren.

Voor een consult via beeldbellen heb je een computer nodig met internet of een mobiel. Computer of mobiel moeten een werkende camera en microfoon hebben.

Telefonisch consult

Een telefonisch consult is even veilig als beeldbellen, het enige verschil is dat je elkaar niet kunt zien.

E-consult via beveiligd mailverkeer

Heb je vragen over je gezondheid, of wil je graag je verhaal kwijt op papier aan iemand die luistert? Dan kun je me mailen. Ook mailen gaat via een beveiligde omgeving, zodat anderen jouw e-mail en mijn antwoord niet kunnen inzien.

Tarieven

E-consulten of telefonische consulten kosten hetzelfde als een consult op de praktijk, maar het is mogelijk om kortere consulten te boeken, bijvoorbeeld een consult van een kwartier. Je vindt de tarieven hiervoor op de tarievenpagina.

Een consult via mail wordt op dezelfde manier berekend als een face-to-face consult of een telefonisch consult, namelijk op basis van de tijd die ik erin stop. Dat omvat de tijd die het kost om jouw mail te lezen en de tijd die het mij kost om het antwoord te schrijven. Een korte vraag om algemene informatie is natuurlijk gratis, een betaald e-mail consult bestaat uit specifieke vragen en/of gesprekken over jouw situatie.

Boeken

Een e-consult via beeldbellen of telefoon kun je boeken in de online agenda. Een e-mail consult kun je via mail aanvragen. Ik breng pas kosten in rekening als je via mail hebt aangegeven dat je een consult per e-mail wilt. Ik breng je dus nooit zomaar kosten in rekening voor het lezen van e-mails!