Eigen diagnostiek

Tijdens je intake en als ik bezig ben met de behandeling, krijg ik informatie over je gezondheidstoestand via zogenaamde hoger zintuigelijke waarneming (HZW). Dit gaat via drie verschillende wegen:

Ten eerste voel en zie ik in je aura waar je energie verstoord is, opgehoopt, gestagneerd, lekt of waar niet-eigen energie zit.

Ten tweede kan ik in je lichaam vaak zien waar het probleem zit. Dat kan variŽren van een beeld van een orgaan in je lichaam dat is aangedaan, of een algehele conditie of aanwijzing in welke richting we het moeten zoeken.

Ten derde hoor, zie of voel ik woorden, beelden of andere aanwijzingen over de emotionele kant van je probleem.

De informatie die ik via HZW krijg, controleer ik altijd zo goed mogelijk. Ten eerste toets ik deze aan wat ik heb geleerd. Ik beschik hiervoor over de nodige medische en psychosociale basiskennis. Met andere woorden, ik toets mijn ingevingen aan mijn gezonde verstand. Daarnaast stuur ik je door naar je (huis)arts als er iets naar boven komt dat nader onderzoek rechtvaardigt. Dit doe ik altijd bij twijfel. Ik heb liever dat de huisarts verzucht 'daar heb je er weer een van Lied van de Merel', dan dat ik op een belangrijk moment verzuim je door te sturen, met alle gevolgen van dien...

Helaas ben ik niet onfeilbaar en al helemaal geen levende MRI-scan. Heldere vermogens worden door sommigen onderschat, maar veel mensen overschatten ze ook. Wat ik zie, is de energetische weerslag van je lichamelijke en geestelijke gezondheid en soms niet goed te vertalen in de taal die je van je dokter gewend bent. Hou hier rekening mee en raadpleeg altijd ook je arts als je twijfelt over je gezondheid! (Lees meer over samenwerking met reguliere behandelaars.

Reading

Mijn vermogen leent zich ook voor zogenaamde readings. Ik kan goed Luisteren. Naar Jou. Naar je Begeleiders. Naar mijn Begeleiders. Ik kan goed Kijken. Naar Jou, naar je uitdagingen en je kansen op groei en genezing. Naar je relatie met jezelf en anderen.

De nadruk van wat ik je vertel, ligt altijd op jouw groeiproces en op heling en genezing van oude of nieuwe wonden. Op het ontwikkelen van je potentie en het volgen van je innerlijke vuur, het laten bloeien van dat wat diep in je verborgen is.

Als je bij mij op de bank zit, of bij het houtvuur in het boshuisje in het Bos van Anno, is er Ruimte. In die Ruimte kun je jezelf ontmoeten, je gevoelens laten stromen en je eigen Waarheid vinden, in mijn woorden of in die van jou, of allebei. We zijn daarin nooit alleen. Onze Begeleiders en eventuele andere zielen die je dierbaar zijn, kunnen van zich laten horen, zien of voelen.

Kom je voor het eerst bij me, dan stel ik het op prijs als je me niets over jezelf vertelt, totdat mijn eerste 'scan' achter de rug is. Dat helpt mij om objectief te blijven en wellicht helpt het jou om vertrouwen te krijgen in mijn waarnemingen.