Consult

Bij Lied van de Merel kun je terecht voor de behandeling van lichamelijke en emotionele/geestelijke pijn, ziekte en onbalans. Lichaam en geest behandel ik als één geheel. Daarom gaan bij mij spirituele/persoonlijke ontwikkeling en eventuele traumabehandeling hand-in-hand met de behandeling van lichamelijke aandoeningen en het wegnemen van fysieke pijn.

Genezen doe je door je te verbinden met de wereld om je heen: de hemel, de aarde en alles wat daarin leeft. In mijn behandelingen gebruik ik stukjes hemel (energetische therapie, reading, traumabehandeling) en stukjes aarde (fytotherapie, voeding, leefstijl), om je herstel van beide kanten te ondersteunen.Klik op de plaatjes hieronder voor nóg meer informatie:

Fytotherapie
Energetische therapie
Zielsliefde Anno en Merel
Zang-healing
Voeding
Reading
Zielsliefde Anno en Merel
Eigen diagnostiek
Specialisaties
Samenwerking regulier
Zielsliefde Anno en Merel
Onderzoek


Clienten met een beperking

Ik houd op verschillende manieren rekening met cliënten met een beperking. De praktijk is gelijkvloers en toegankelijk voor normale rolstoelen (niet voor grote scootmobielen, maar daarmee kun je wél tot de deur komen). Voor degenen die moeilijk naar de praktijk kunnen komen bied ik consulten aan (zieken- of verpleeg-)huis. Kun je niet op een behandeltafel klimmen, is behandeling in een andere houding ook mogelijk, aan tafel met de 'tafelsteun', op een stoel, bank, of in bed. Ik ben bekend met het gebruik van symboolkaarten en/of communicatiesoftware, zodat ik ook kan communiceren met symbooltalige cliënten.